preloader

Vragen over Misterybox - Men care

Wat is Misterybox - Men care?

Een abonnement op een box gevuld met premium verzorgingsproducten voor de man. Verschijnt iedere 2 maanden en wordt gratis bij jou thuisbezorgd. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te doen aan je partner.

Kortom; een gave box met daarin 3-4 men care producten, met een minimale waarde van €65.

Hoeveel kost een Misterybox - Men care?

Voor €34,95 iedere 2 maanden (inclusief gratis verzending) krijg je een geweldige Misterybox – Men care thuisbezorgd! De minimale waarde van de box is altijd €65!


Psst…jouw allereerste (introductie) box heeft zelfs een waarde van €120!

Hoe vaak komt de Misterybox - Men care?

Iedere 2 maanden bezorgen wij een box vol verwennerij bij je thuis. Waarom niet iedere maand hoor ik je vragen? Omdat wij willen voorkomen dat jij over een paar maanden een nieuwe kast moet kopen omdat je teveel care producten hebt. Misterybox – Men care past zich daarom aan op jouw verbruik.

Kan ik mijn Misterybox - Men care opzeggen? Zo ja, hoe?

Jazeker en het is easy! 
We noemen het een membership maar je zit helemaal nergens aan vast.

Opzeggen kan online (of mail naar info@misterybox.nl) en per direct. 
Lekker makkelijk zonder addertjes.

Kan ik ook eenmalig bestellen?

Yes! Uiteraard zijn wij ervan overtuigd dat jij niet genoeg kan krijgen van de Misterybox – Men care.
Maar mocht 1 box voldoende voor je zijn, kun je online per direct opzeggen.

Wel zo makkelijk natuurlijk als je een Misterybox – Men care cadeau wilt doen aan je beste vriend, buurman of die leuke voorbijganger!

Wat zit er nou in die Misterybox - Men care?

Ontzettend fijne Men care producten.
Van shampoo tot dagcrème, van deo tot scheergel, enzenzenz…

Iedere 2 maanden zullen dit weer andere producten zijn. Uiteraard zal er wel eens een zelfde soort product in zitten maar dan van een ander merk.

De eerste box die je ontvangt, is voor iedereen gelijk. Dit is de Introductiebox welke zelfs een waarde heeft van €120.

Hoe is Misterybox - Men care ontstaan?

Misterybox – Men care is ontstaan vanuit eigen behoefte. We liepen zelf vaak aan tegen de 'ongemakken' van het mispakken van een crèmepje in de kast. En wat kunnen we nou het beste gebruiken om onze huid goed te verzorgen? 

Voor dames worden er voldoende boxen aangeboden met daarin huidverzorgingsproducten, denk aan Goodiebox / Beautybox. Waarom niet voor de man? Steeds meer mannen hechten net als wij waarde aan goede haar- of huidverzorging.

Misterybox – Men care is de oplossing voor deze 'problemen'. En het is natuurlijk ook wel lekker als je zelf niet meer op pad hoeft.

Inhoud

Ik ben allergisch voor bepaalde producten en ingrediënten, wat moet ik doen?

Vaak horen we mannen zeggen dat ze last hebben van een droge huid, juist een vette huid, geïrriteerde huid, etc. En uit onderzoek blijkt dat dit inderdaad vaker bij mannen voorkomt dan bij vrouwen. Om die reden zullen wij de ingrediënten van de producten altijd kenbaar maken, als je allergie gevoelig bent is het aan te raden deze dus eerst even te lezen voordat je ze gaat gebruiken.

Wij werken veelal met vegan, dierproefvrije producten!
Helaas kunnen wij niet garanderen dat er geen producten in de Misterybox 
– Men care zitten waar jij mogelijk allergisch voor bent.

 

Betaling

Wanneer wordt de betaling afgeschreven van mijn rekening?

Voor je eerste box betaal je via de website met iDeal. De daarop volgende keren schrijven wij automatisch €34,95 per 2 maanden van je rekening af. 

Onderin ons welkomstmailtje hebben we een overzicht toegevoegd met de maanden waarin je de Misterybox – Men care gaat ontvangen. Let op! Afhankelijk van wanneer je member wordt, kan het zijn dat er in de eerste twee maanden, meerdere betalingen in één maand vallen. Mail gerust met ons als je vragen hebt hierover! Hoe dit precies voor jou verloopt vind je in het betaaloverzicht van je welkomstmail.

Zodra je je abonnement stopzet, wordt de incasso ook direct stopgezet.

 

Hoe kan ik mijn betaalgegevens wijzigen?

Om je accountgegevens te wijzigen log je in op je eigen profiel. Klik op “Accountgegevens" en wijzig waar nodig. Vergeet niet om op “opslaan" te drukken nadat je de nieuwe informatie hebt ingevoerd.

 

Wat moet ik doen als een betaling niet gelukt is?

We hebben het allemaal wel eens, geen saldo! Of misschien is je betaling om een andere reden niet gelukt. Helaas betekent het dat we jouw Misterybox die maand niet kunnen versturen. Is er een andere reden waarom de betaling niet is gelukt? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@misterybox.nl. Samen vogelen we wel uit wat er mis ging en hoe we het kunnen oplossen!

 

Bezorging

Wanneer kan ik mijn eerste box verwachten?

Groot nieuws! Jij hoeft niet te wachten op de twee maandelijkse verzending voor je eerste box! Binnen 1-2 dagen ligt jouw Introductiebox (t.w.v. €120) op je deurmat. En wist je dat we deze eerste box voor iedereen gelijk hebben gemaakt?

Afhankelijk van je besteldatum, ga je na deze Introductiebox mee in de Big Send Out momenten.

 

Wanneer wordt mijn volgende box bezorgd?

De Misterybox – Men care komt elke twee maanden weer naar je toe. Onze grote verzenddag is altijd rond het midden van de maand. De precieze dag houden we geheim, zodat het een echte verrassing is! Ben je er dus van bewust dat je na je eerste box automatisch meegaat in de Big Send Out.

De boxen in 2021 verschijnen in februari, april, juni, augustus, oktober en december. Voor 2022 maken we dit snel bekend.

Wanneer de boxen verzonden zijn, laten we dat aan je weten via e-mail en op onze social media kanalen: Instagram (Misterybox_nl) en Facebook (Misterybox – Men care). Je kunt er op rekenen dat je je Misterybox – Men care binnen een week na verzending uit kunt pakken.

 

Kan ik de Misterybox - Men care bestellen voor andere landen dan Nederland?

In overleg is uiteraard alles mogelijk. Momenteel bevinden onze members zich voornamelijk in Nederland en België.

 

Technische problemen

Waarom kan ik niet inloggen?

 

Wellicht ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan simpelweg op ‘Wachtwoord vergeten’ en je ontvangt van ons een mail met je nieuwe wachtwoord.

Lukt het nog steeds niet? Stuur dan een e-mail naar info@misterybox.nl en we gaan het zsm voor je uitzoeken!

 

Toch nog vragen?

Bijna alles is duidelijk voor me, toch heb ik nog een vraag, waar kan ik deze stellen?

Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. 

© 2020 MISTERYBOX.