preloader

Over ons

“Misterybox – Men care is hét abonnement op het gebied van verzorgingsproducten voor de man. Uiterlijke verzorging is onze passie en we selecteren de producten met veel aandacht, plezier en liefde. Wij ontzorgen de man in de terugkerende uitdaging van het uitkiezen en aankopen van verzorgingsproducten.”

Misterybox is gestart vanuit eigen behoefte. We liepen zelf vaak aan tegen de ‘ongemakken’ van het mispakken op een crèmepje in de kast, wat kunnen we eigenlijk het beste gebruiken, ik wil mijn huid goed verzorgen maar het mag me niet teveel tijd kosten, etc. 

We werden zo ontzettend enthousiast van ons idee om dit eens in de 2 maanden thuis te laten bezorgen, al deze ongemakken verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Na maanden van onderzoek (zowel in onze nabije omgeving als experts) kwamen we tot de conclusie dat hier veel behoefte aan is, en dat dit momenteel niet wordt aangeboden. Wel voor vrouwen! Wat oneerlijk dat dit niet voor de man wordt aangeboden vonden wij. Maar daar brengen wij met Misterybox verandering in; een goede verzorging is ook voor de mannelijke huid ontzettend belangrijk.

Misterybox staat voor service & kwaliteit. Al je vragen/opmerkingen nemen wij van harte aan, we staan open voor feedback en verbetering, en we leveren alleen producten van goede kwaliteit, daar waar mogelijk vegan en dierproefvrij.

Graag spreken we je binnenkort!

Liefs,
Team Misterybox

© 2020 MISTERYBOX.